Skip to main content

Gecertificeerd, betrouwbaar en innovatief.

IJzersterk in samenwerken.

Natuurlijk zijn we BRL6010 gecertificeerd, maar evenzo belangrijk is dat we laagdrempelig en betrouwbaar zijn. We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. Simpel. Ook zijn we ijzersterk in samenwerken. Samen met Legionella Dossier, Mioto en SGS Analytics bieden we innovatieve oplossingen die legionellapreventie beheersbaar maken én zorgen voor zekerheid op het gebied van hygiëne.

In 2021 is Gijsen Advies onderdeel geworden van Sansidor. Met behoud van onze vertrouwde kwaliteit, eigen identiteit en bereikbaarheid bouwen we verder aan een breed TIC-bedrijf (Testing, Inspection en Certification). Dit doen we op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Legionella Advies, Controle en beheer
Groepsfoto van de bedrijven Gijsen en BCO

Gijsen & BCO

Een andere partner is BCO. Met hen gaan we hand in hand op het gebied gebouwbeveiliging. We kunnen niet alleen de keerkleppen controleren, maar ook droge blusleidingen, brandkleppen, blusmiddelen en noodverlichting. Zodoende kunt u voor een totaalpakket van abonnementsvormen kiezen met maar één aanspreekpunt en één nota. Dat is gemak.

BCO

Ronald Diks

Servicemedewerker

Roel van Creij

Servicemedewerker

John Nederkoorn

Servicemedewerker

Ingeborg Donkers

Backoffice

Dani van der Weg

Servicemedewerker