Skip to main content
Terug

Gijsen Advies en BCO Brandpreventie worden onderdeel van Sansidor

Na een eerste verkenning, mooie gesprekken en een intensieve periode van uitwerken, bundelen we onze krachten: Gijsen Advies en BCO Brandpreventie worden onderdeel van Sansidor. Wel blijven we zelfstandige bedrijven, mét grote betrokkenheid van Henk, Mark en alle vertrouwde collega’s.

Onze activiteiten sluiten naadloos aan bij de TIC-activiteiten (testen, inspecteren en certificeren) van Sansidor. En ze passen perfect binnen de Buy and Build. Together.-strategie van het bedrijf. Voor ons is deze samenwerking een goed vervolg op de wens om onze bedrijven te laten groeien en verder ontwikkelen.

Reactie van Udo Waltman (Sansidor)

“Bedrijven zijn net mensen en een overname is net een relatie. En zo is de verkenning ook gestart. Sansidor is als TIC netwerk ontstaan vanuit de ambitie om te groeien door bedrijven uit de sectoren testen, inspecteren en certificeren toe te voegen aan haar portfolio. Met deze missie zijn Henk en Mark ook benaderd. Het flirten was begonnen…

Henk en Mark hebben mooie bedrijven opgebouwd. En het gesprek kwam op het juiste moment. Zoals veel ondernemers waren ze op een punt in hun carrière gekomen waarop ze keuze moesten maken: zelfstandig verder groeien of aansluiten bij een organisatie.

Het gevoel was bij alle partijen meteen goed. Voor Henk en Mark is Sansidor de partij om verder te kunnen groeien, en tegelijkertijd aansturing te behouden en financieel als aandeelhouder te kunnen participeren. Ook kunnen ze meeliften op de groeiambitie en de ondersteuning vanuit Sansidor. Tot slot sprak het hen aan om met andere ondernemers uit het vakgebied op te kunnen gaan trekken. We gingen in ondertrouw.

En nu is het zo ver: Gijsen Advies en BCO Brandpreventie zijn onderdeel van Sansidor. We zijn getrouwd!”