Skip to main content

Legionella Dossier

Alles geautomatiseerd

Beheer en controles: bij legionellapreventie komt veel kijken. En dan komen er ook nog maandelijkse of soms zelfs wekelijkse beheersmaatregelen bij, zoals het spoelen van ongebruikte kranen of het loggen van temperatuurmetingen. Gelukkig kan er heel wat werk uit handen worden genomen dankzij Legionella Dossier, Clip’R en SFELLA. Drie slimme oplossingen.

Voordelen van Legionella Dossier.

De beheertool van Legionella Dossier zorgt voor één digitaal overzicht dat altijd actueel is. De applicatie maakt de periodieke uitvoer van preventietaken bovendien een stuk overzichtelijker, leuker én sneller. De belangrijkste voordelen:

  • Een tijdswinst van 53 procent
  • Waarborging van taakuitvoering en -opvolging
  • Digitale registratie met een bluetooth thermometer
  • Realtime management rapportages
  • Een koppeling met Clip’R en SFELLA
Legionella Advies, Controle en beheer

Bekijk de video over LegionellaDossier

Clip’R sensoren.

De sensoren van Clip’R voeren legionellapreventie zelfstandig uit én leggen dat vast. Dankzij de slimme technologie wordt een koppeling gemaakt met het tappunt en Legionella Dossier. De temperatuur wordt door Clip’R gemeten en er wordt een melding gemaakt als het tappunt ververst is.

Hierdoor zijn handmatige temperatuurmetingen niet meer nodig. Ook is spoelen minder vaak nodig én worden meetgegevens automatisch vastgelegd.

Bekijk de video over Clip’R.

Smart flush met SFELLA.

SFELLA is ontwikkeld voor ruimtes met meerdere douches, zoals sport- en saunacomplexen. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat de waterleiding op een exact te bepalen moment na het laatste gebruik van de douche automatisch wordt doorgespoeld: smart flush.

Dit product van Mioto meldt onmiddellijk wanneer er iets mis is met de temperatuur of de toevoer van water. Ook de meetgegevens van SFELLA verschijnen in het overzicht van Legionella Dossier.

Bekijk de video over SFELLA.

Meer weten? Neem contact op met Gijsen

Stuur een berichtBel direct